Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Angela Merkel, ameninţată de un cetăţean german care luptă alături de gruparea Stat Islamic în Siria

17 oct. 2014,, 00:20   Externe
3000 0
Foto: mediafax.ro
Cancelarul Angela Merkel a fost ameninţată de un cetăţean german convertit la islam, care luptă alături de gruparea Stat Islamic (SI) în Siria. Bărbatul a dat publicităţii o înregistrare video în care o ameninţă pe Merkel.

De asemenea, acesta îi îndeamnă pe musulmanii din Germania, Austria şi Elveţia să se alăture jihadului, informează thelocal.de, citat de b1.ro. În înregistrarea video jihadistul german îl critică pe preşedintele american Barack Obama, după care lansează un atac la adresa cancelarului Angela Merkel, despre care afirmă că este "dezgustătoare" pentru "darurile făcute Israelului".

Bărbatul i-a îndemnat ulterior pe musulmanii din Germania, Austria şi Elveţia să se alăture jihadului şi îndeamnă NATO să trimită trupe în Siria şi în Irak, pentru ca gruparea Stat Islamic să poată lupta cu militarii occidentali.

Cetăţeanul german care a ameninţat-o pe Angela Merkel este un musulman convertit, din landul Renania de Nord-Westfalia, care s-a alăturat cercurilor salafiste. El a plecat ulterior în Egipt împreună cu soţia sa, de unde a ajuns în Siria.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?