X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Experţii: Noi, poporul, nu învăţăm lecţia şi ne lăsăm păcăliţi

8 oct. 2014,, 10:45   Economie
3740 2
Foto: infotag.md
„Societatea este dezamăgită. Societatea a investit speranţe în partidele proeuropene, dar acum oamenii spun că „aceştia sînt mai răi decît comuniştii", a declarat în cadrul emisiunii „Politica” de la postul TV7 preşedintele Uniunii Centriste din Moldova (UCM), Mihai Petrache, relatează NOI.md.

Participanţii la emisiune au criticat actuala putere politică şi lipsa unor decizii pentru soluţionarea problemelor ţării.

„Acum la putere sînt nişte puşlamale, care fac totul pentru a rămîne la putere. Ceea ce se întîmplă azi este o ruşine. Nu poate Moldova să meargă mai departe cu astfel de grupări politice. Electoratul ar trebui să fie chibzuit în alegerea sa. Republica Moldova poate falimenta ca stat, din cauza unor politicieni hoţi”, consideră liderul mişcării „Forţa Nouă”, Valeriu Pleşca.

La fel de pesimist în această privinţă s-a arătat şi liderul partidului „Forţa Poporului”, Nicolae Chirtoacă, care a precizat că „situaţia este plină de incertitudine. Noi, poporul, nu învăţăm lecţia şi ne lăsăm păcăliţi. La momentul actual, în ţară, cine are banul acela şi comandă muzica. Instituţiile statului, care trebuie să se autosesizeze, nu fac nimic. Astfel, sistemul degradează. Noi nu vom scăpa de mizerie pînă nu schimbăm sistemul. Respectiv, în astfel de condiţii nu avem şanse de dezvoltare”.

„Eu salut curajul celor care au pornit în această bătălie electorală, indiferent de resursele pe care le au. Doar că, din păcate, la noi, moldovenii, nu sînt activi, ci reactivi. Odată au distrus şi au dat foc la clădiri şi acum nu se mai fac auziţi”, a reamintit preşedintele Asociaţiei „Justiţie şi Dreptate” Ion Dron.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?