X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

„Țintașul din Durlești” și-a explicat acțiunile

9 sep. 2014,, 16:11   Societate
5547 4
Foto: ziarulunirea.ro
Locuitorul orașului Durlești care a deschis astăzi focul asupra cîtorva polițiști și funcționari susține că a utilizat arma în semn de avertizare, iar ulterior pentru a se apăra. În cadrul unui interviu acordat pentru Publika TV, bărbatul a spus că autoritățile au venit să-i demoleze garajul pentru a construi un drum pe teritoriul care i-ar aparține.

„Asta e a cincea oară cînd au venit cu poliția, cu evacuatorul și au zis că demolează garajul. Eu am răbdat cît am răbdat și am scos arma, am tras în sus prima dată. Ei au început să împuște în mine, m-au rănit și am început și eu să împușc în ei. Cît e a trage patru focuri de armă? Ei în mine au tras vreo zece focuri. Urmele gloanțelor sînt în peretele casei”, a povestit bărbatul.

Potrivit acestuia, terenul pe care autoritățile intenționează să construiască un drum și de la care s-a iscat întregul conflict aparține unei întovărășiri pomicole. „Un reprezentant al Primăriei a făcut niște acte false și a indus în eroare polițiștii, spunîndu-le că acolo ar fi teritoriul municipiului Chișinău, dar ca atare acolo e întovărășirea pomicolă Miciurin. Ei au vrut să facă drum peste întovărășirea noastră pomicolă”, a relatat bărbatul.

Precizăm că patru polițiști, un funcționar al Preturii Centru și un angajat al Regiei „Exdrupo” au fost răniți după ce agresorul a tras dintr-o armă de vînătoare în dimineața zilei de astăzi. Una dintre victime a fost spitalizată în stare gravă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?