Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Artistul Poporului al Republicii Moldova a evoluat la Carnegie Hall (VIDEO)

17 iun. 2014,, 13:26   Showbiz
5877 2
Foto: newsmoldova.ru
Constantin Moscovici, Artist al Poporului în Republica Moldova, a ieşit pe scena de la sala de concert Carnegie Hall din New York. El a evoluat împreună cu Artista Poporului în Rusia şi Georgia Tamara Gverdţiteli, informează NOI.md cu referire la agenţia de ştiri NEWSMOLDOVA.md.

Agenţia l-a contactat prin Skype pe Constantin Moscovici care acum se află în New York.

"Mi s-a împlinit un vis mai vechi de a evolua la Carnegie Hall. Îi sînt foarte recunoscător doamnei Tamara Gverdţiteli pentru invitaţia de a participa la concertul ei. Aici au interpretat mai mulţi artişti celebri, iar la deschiderea sălii a evoluat însuşi marele Ceaikovski”, a povestit Moscovici.

Publicul i-a primit foarte călduros pe naistul moldovean şi celebra cîntăreaţa georgiană. Artiştii au cîntat în duet melodia populară cunoscută "Ciocîrlia".

"Mă bucur că într-o altfel de sală am avut ocazia de a reprezenta ţara natală. Am fost încîntat să mă întîlnesc cu publicul american”, a spus Moscovici.

În cel mai apropiat viitor, artistul intenţionează să concerteze în Grecia şi să participe ca membru al juriului la Festivalul de muzică din Belarus "Slavianski Bazar".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?