X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Dezvăluire: Acum o lună, Plahotniuc s-a apropiat de Chișinău

20 noi. 2019,, 14:48   Politică
10742 3

Fostul șef al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, a fost la Iași acum aproximativ o lună, afirmă Igor Grosu, liderul fracțiunii parlamentare PAS.

„Eu pot să-mi permit să afirm că acum o lună-o lună și jumătate dl Plahotniuc s-a apropiat de cîteva ori de Chișinău, la o distanță nu prea mare, undeva pe la Iași a fost în vizită, s-a întîlnit cu cine s-a mai întîlnit acolo, inclusiv a mai dat ochii și cu cei care încă îl deplîng. De aceea, contribuția dlui Plahotniuc la ultimele evenimente eu cred că a fost, cel puțin din partea taberei pe care d-lui o controlează încă în Partidul Democrat”, a declarat Igor Grosu, într-un interviu la Radio Europa Liberă, transmite Noi.md făcînd referire la Jurnal.

Totodată, liderul fracțiunii parlamentare a PAS afirmă că în Partidul Democrat sînt oameni care „vor să se lepede de moștenirea lui Plahotniuc, care înțeleg că acel model ducea numai spre un colaps pe care l-au trăit”.

Întrebat despre cine este vorba și despre cîte persoane ar fi vorba, Grosu a spus: „Eu n-aș vrea să spun acum. Întrebați-l pe dl Filip, totuși e bucătăria lor. Eu le-am spus și înainte de ședința la care s-a votat moțiunea, dar și în timpul ședinței. De fapt, PD-ul a avut o șansă pe care a ratat-o la moțiune, căci ei, dacă votau împotriva moțiunii, demonstrau întregii societăți, dar și partenerilor de dezvoltare că ei sînt gata, sînt altfel de partid.”

Amintim că Vladimir Plahotniuc a fugit din Republica Moldova în ziua în care Partidul Democrat a pierdut guvernarea. Potrivit mai multor informații, acesta ar fi părăsit țara prin „coridorul transnistrean”. Locul aflării acestuia nu se cunoaște, dar s-a vehiculat că acesta s-ar fi refugiat la Miami.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?