X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Formuzal: Diacov este un gropar conștiincios și experimentat al ideilor bune (VIDEO)

7 mai. 2014,, 09:30   Societate
4028 5
Foto: andreifornea.com
Bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, se teme că democratul Dumitru Diacov, care conduce comisia mixtă a Parlamentului și Adunării Populare, ar putea ruina toată munca, cum a făcut-o de nenumărate ori anterior. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune „Pervîi Narodnîi”.

Liderul de la Comrat a menționat că deputații Adunării Populare a Găgăuziei „sînt foarte hotărîți și nu vor permite să fie duși de nas, chiar dacă Chișinăul se supără”. „Pe noi în genere nu ne interesează dacă se supără Chișinăul sau nu”.

„Deputații discută pe larg propunerea de a ignora alegerile în Parlamentul Republicii Moldova, dacă Chișinăul nu va ține cont de opinia autonomiei. Nu exclud o asemenea variantă”, a declarat Formuzal.

Bașcanul a menționat că după vizita în Găgăuzia a președintelui Parlamentului, Igor Corman, și a premierului Iurie Leancă în relațiile dintre Chișinău și Comrat „nu s-a schimbat nimic”.

„În fruntea delegației de la Chișinău a fost desemnat un vulpoi experimentat, Dumitru Diacov, care a îngropat în comisii nu o singură idee bună. De aceea, deputații noștri implicați în procesul de negocieri trebuie să fie foarte atenți, pentru ca această inițiativă extrem de bună să nu fie birocratizată și îngropată în comisii”, a atenționat Formuzal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?