X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Liberalii și comuniștii, uniți ca niciodată

18 mar. 2014,, 16:42   Politică
5786 4
Foto: noi.md
„Decizia cu privire la primirea în componența Federației Ruse a Republicii Autonome Crimeea și orașului Sevastopol deschide cutia Pandorei, ale cărei efecte negative sînt greu de imaginat”, a comentat, la solicitarea NOI.md, principala știre a zilei deputatul din partea Partidului Liberal Valeriu Munteanu.

Politicianul este uimit de faptul cum Federația Rusă, care este membră a Organizației Națiunilor Unite și a Consiliului Europei, a călcat în picioare în mod brutal și cinic toate acordurile și tratatele internaționale în vigoare cu privire la integritatea frontierei, neamestecului militar în afacerile statelor independente și multe altele. Interlocutorul este sigur că Putin personal, Rusia și poporul său vor plăti scump pentru aceasta.

„Se pare că noi nu trăim în secolul 21, dar în secolul 18 sau 19. Cutia Pandorei a fost deschisă, iar consecințele sînt dificil de prezis”, a subliniat Munteanu.

„Cutia Pandorei a fost deschisă”, a spus la unison cu liberalul ideologul principal al Partidului Comuniștilor, deputatul Mark Tkaciuk. Totodată, acesta a precizat că această cutie „a fost deschisă în urmă cu douăzeci de ani”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?