X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Partidul Liberal Reformator a fost înregistrat ilegal – declarație (VIDEO)

4 mar. 2014,, 12:41   Politică
5098 2
Foto: noi.md
Ministerul Justiției ar fi înregistrat ilegal Partidul Liberal Reformator, executînd astfel o comanda politică. Acuzația a fost adusă de liderul Asociației pentru Prevenirea și Combaterea Corupției, Andrei Donică. Acesta afirmă că deține dovezi ce demonstrează că procedura de înregistrare a partidului condus de Ion Hadârcă nu a fost respectată.

„Ministerul Justiției este condus de un grup mafiot, care se ține de putere cu tot dinadinsul. Avem dovada că PLR a fost înregistrat ilegal. Cerem intentarea unui dosar penal pe numele lui Oleg Efrim și a lui Ion Hadârcă, iar acest partid să fie radiat din registrul partidelor înregistrate la Ministerul Justiției”, a spus Donică.

Liderul Asociației s-a plîns și de faptul că încearcă deja de cîteva luni să înregistreze un nou partid la Ministerul Justiției, numit „Partidul Generația Tînără”, dar reprezentanții instituției tergiversează acest proces.

„Ca să înregistrezi astăzi un partid în Moldova, trebuie să te duci cu cîteva zeci de mii de euro la Ministerul Justiției”, a precizat Donică.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?