X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

ANSA a răspuns acuzațiile de abuz și ilegalități față de unii angajați

22 apr. 12:20   Societate
2587 0

Conducerea Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) vine cu o nouă reacție, după ce a fost acuzată de abuz și ilegalități față de unii angajați ai instituției. În cadrul unei conferințe de presă, șeful ANSA, Radu Musteață, i-a încurajat să revină la muncă.

”În anul 2022 a fost reformă ANSA prin care a fost redus numărul șefilor din teritoriu, respectiv ei când au revenit aceste funcții nu mai există în cadrul ANSA. Noi le-am propus toate funcțiile vacante și i-am încurajat să vină, să aplice. Dar ei nu au acceptat și au luat decizia să se disponibilizeze”, a spus Radu Musteață, citat de newtv.md

Directorul general adjunct în domeniul sanitar-veterinar, Alexandr Manciu, a precizat la rândul său că există multe funcții vacante pe domeniul sanitar-veterinar: ”Îi încurajăm să vină să depună aceste dosare și să își demonstreze capacitățile, în deosebi pe domeniul medicinii veterinare”.

Conducerea Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor a fost acuzată de mai mulți foști angajați de abuzuri și ilegalități. În cadrul unor conferințe de presă, foștii angajați ANSA au declarat că directorul instituției, Radu Musteață, ar face presiuni asupra loc ca să își dea demisia.

2
0
2
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав