X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4059

A început reabilitarea uneia dintre cele mai deteriorate șosele din Moldova

7 mai. 10:15   Economie
10255 0

A început reabilitarea şoselei naţionale Soroca-Arioneşti-Otaci, despre care se spune că e una dintre cele mai deteriorate din Republica Moldova.

Companiile responsabile au avut nevoie de mai bine de opt luni pentru a-şi aduce utilajele şi a face unele lucrări de pregătire a şantierului. Localnicii sînt nemulţumiţi că reparaţia drumului decurge prea lent şi acuză constructorii că ar tergiversa lucrările. Autorităţile dau, totuşi, asigurări că agenţii economici respectă termenii contractuali.

Pe 7 septembrie 2023, a avut loc ceremonia de începere a lucrărilor de reabilitare a şoselei de 40 de kilometri Soroca-Arioneşti-Otaci, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.

Oamenii spun că au observat primele mişcări pe şantier abia la mijlocul lunii aprilie a acestui an. Iar săptîmîna trecută, pe toată porţiunea de drum de 40 de kilometri, un singur utilaj efectua lucrări de excavare în apropiere de localitatea Grigorăucă, raionul Soroca.

Responsabilii de la Administraţia de Stat a Drumurilor susţin că monitorizează mersul lucrărilor şi dau asigurări că, deocamdată, nu există abateri de la termenii contractuali.


Valoarea proiectului de infrastructură se ridică la 44 milioane de euro. Lucările sînt realizate de două companii din Turcia și din Republica Moldova.

4
0
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?