Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4034

ANSA vine cu o reacție la acuzațiile foștilor angajați

10 apr. 20:48   Societate
1732 0

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a venit cu o reacție la declarațiile foștilor angajați care au organizat o conferință de presă, aducînd acuzații grave directorului general, Radu Musteața, notează Noi.md.

"ANSA instituția care protejează interesele consumatorilor, nu tolerează corupția, iar dezinformările care apar în spațiul public din partea ex-angajaților ANSA, nu corespund adevărului! Respingem categoric toate acuzațiile care ni se aduc și vom acționa în consecință, față de toți cei care distribuie falsuri! În ultimul timp, observăm că s-au întețit atacurile ”concertate” care au un puternic substrat politic asupra conducerii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor. Începînd cu anul 2022, în cadrul instituției s-a inițiat implementarea unor reforme reale, structurale, care au redus din birocrație, au dus la eficientizarea activității autorității, astfel încît să respecte toate standardele Uniunii Europene (UE). Prioritară rămîne lupta cu corupția din sistem, iar transparența și integritatea sînt alte elemente importante pe care pune accent major ANSA în acțiunile sale. Scopul primordial al instituției noastre este să protejeze, în primul rînd, sănătatea și interesele consumatorilor din Republica Moldova, dar și să realizeze politici și regulamente clare și previzibile pentru mediul de afaceri din sectorul alimentar", a declarat ANSA.

Amintim că trei foști angajați pentru a elucida cazurile de abuz la care sînt supuși au adresat un demers conducerii Republicii Moldova. La conferință de presă au venit cu acuzații grave directorului general, Radu Musteața.

0
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?