Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4065

Dragalin a răspuns celor care spun că nu livrează rezultate

4 mai. 10:30   Societate
2418 0

Șefa Procuraturii Anticorupție (PA) răspunde celor care o critică pentru faptul că nu livrează rezultate pe cazurile de corupție mare. Veronica Dragalin dă asigurări că lucrurile se mișcă, însă procesele durează, lucru normal într-un stat democratic.

„Procedura de justiție durează. E sănătos și normal să dureze. Nu puteam avea condamnări definitive peste noapte, pentru că noi nu trăim în Rusia sau China, unde lucrurile nu se fac prin justiție, dar la comandă. Pentru noi, asta arată că trăim într-un stat cu adevărat democratic”, a declarat Veronica Dragalin în ediția de joi, 2 mai, a emisiunii „Cutia Neagră”.

Cît despre fugarii penali, refugiați în străinătate, Veronica Dragalin spune că aceștia reușesc să ducă o viață acolo și nu pot fi întorși în Moldova, din cauza sistemul internațional de extrădare imperfect.

Răspunsul Veronicăi Dragalin vine după ce mai multe voci, inclusiv deputați i-au criticat activitatea, iar președintele Parlamentului, Igor Grosu a spus în cadrul unei ședințe a Legislativului că își dorește procurori mai curajoși.

4
6
0
1
20

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?