Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Trei partide îndeamnă clasa politică să semneze o declarație împotriva unui PARTID PARLAMENTAR (VIDEO)

23 ian. 2014,, 10:55   Politică
7571 15
Foto: noi.md
Partidul Regiunilor, Partidul "Patrioții Moldovei" și Partidul Socialiștilor au lansat un apel la adresa clasei politice, prin care îndeamnă politicienii să semneze o declarație comună împotriva Partidului Democrat. Reprezentanții celor trei partide atenționează celelalte formațiuni politice cu privire la pericolul care planează asupra Republicii Moldova, în contextul „monopolului deținut de PD în structurile puterii”.

„PD prezintă un pericol pentru țara noastră. Transmitem un semnal de alarmă tuturor partidelor. Îndemnăm partidele să semneze o declarație prin care să garanteze faptul că nu vor forma o coaliție cu PD în actuala lui componență. Dacă oamenii doresc schimbări pozitive, dacă doresc ca legea să fie în capul mesei, oamenii nu vor vota pentru acele partide care nu vor răspunde apelului nostru”, a precizat bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal.

Liderul Partidului Regiunilor a precizat că partidele care vor refuza să semneze declarația comună împotriva PD-ului, se vor poziționa automat pe poziția de complici ai formațiunii.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?