Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Fostul șef al SPPS a preluat conducerea unei agenții private de securitate

13 noi. 2013,, 12:01   Societate
4802 0
Foto: tribuna.md
Fostul director al Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat (SPPS), general-maiorul în retragere Igor Bodorin, a devenit director al agenției private de securitate ”Klassika-Forta”.

Igor Bodorin a menționat pentru ”Infotag” că, în pofida unei concurențe dure în acest domeniu în Moldova, a decis să-și încerce puterile în acest business.

”Am o echipă de tovarăși de idei – foști ofițeri ai MAI, ai subdiviziunilor speciale și serviciilor speciale, care sînt la pensie, dar au potențial necesar pentru a activa cu succes încă cîțiva ani. Este vorba de specialiști calificați, iar experiența și cunoștințele lor nu trebuie să rămînă nevalorificate”, consideră Bodorin.

Potrivit fostului șef al SPPS, agenția va oferi nu doar servicii de pază fizică persoanelor și întreprinderilor de orice formă de proprietate, dar și asigurarea securității – ”element, care, deocamdată, nu este oferit de nimeni în Moldova”.

Bodorin a recunoscut că agenția ”Klassika-Forta”, deocamdată, nu are niciun contract oficial cu agenții economici din Moldova.

Potrivit unor surse ale agenției ”Infotag”, ”Klassika-Forta” va asigura paza subdiviziunilor băncilor comerciale ”Unibank”, ”Banca Socială” și ”Banca de Economii”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?