Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4038

7 secrete ale frumuseții de la ducesa Catherine

15 oct. 2013,, 02:05   Showbiz
4290 1
Foto: topnews.ru
Aparițiile lui Kate Middleton sînt demne de toată admirația și reușește de fiecare dată să se ridice la nivelul așteptărilor.

1. Cartea de vizită a ducesei este părul des, frumos aranjat, căzînd în valuri ușoare. Sexy și aristocratic.

2. Make-upul ducesei se concentrează întotdeauna pe ochi: subliniază conturul ochilor și aplică rimel pe gene, evitînd în același timp efectul de ochi "murdari" fumurii și nuanțe aprinse.

3. Catherine alege sprîncenele îngrijite, nu prea subțiri. Acesta echilibrează fruntea înaltă și atrage atenția asupra ochilor.

4. Middleton refuză make-upul aprins, dar ca să arate palidă, alege haine de culorile intense: nuanțe de bordeau, verde și albastru sînt punctul său forte. Pentru desăvîrșirea imginii este nevoie doar de un fard de obraz și ruj de buze cu un ton mai inchis decît culoarea lor naturală.

5. Kate Middleton obișnuiește să facă tratamente faciale pe bază de infuzii de oxigen, folosește exfoliante, creme hidratante și celebra mască pe bază de venin. Se spune că ea folosește în mod regulat produse cosmetice elvețiene Karin Herzog.

6. Manichiura. De îndată ce Catherine și-a pus inelul de nuntă cu un safir albastru, de pe unghiile ei a dispărut oja de culori aprinse: accentul îl pun bijuteriile. Culoarea bej și roz pal de la Essie Mademoiselle este alegerea ducesei.

7. Pentru un machiaj impecabil, Kate folosește autobronzantul pentru a da o strălucire pielii și asta dă machiajului un efect mai puternic. Obișnuiește de asemenea să folosească o cremă hidratantă nuanțatoare pentru un efect natural subtil și are mare grijă să trateze corespunzător pielea din jurul ochilor pentru un look tînăr.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?