Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Miss America e indiancă (FOTO, VIDEO)

19 sep. 2013,, 00:45   Showbiz
4223 0
Foto: topnews.ru
Miss New York, Nina Davuluri, a devenit prima Miss America de origine indiană, după ce a uimit juriul cu un dans inspirat de Bollywood.

Pentru al doilea an consecutiv, coroana de la Miss America merge la New York. Nina Davuluri - prima Miss America de origine indiană - a învins concurentele şi i-a luat locul lui Mallory Hagan, devenind cel mai frumos ambasadorul al naţiunii, potrivit NYDailyNews.

"Nu am avut timp nici măcar să mă emoţionez", a declarat Nina Davuluri, în vîrstă de 24 de ani, după ce a fost încoronată în Atlantic City. "Nu am avut timp nici măcar să vorbesc cu părinții mei", a mai spus Nina, vizibil emoţionată.

Nina Davuluri, din Fayetteville, în apropiere de Syracuse, a uimit publicul cu un dans tradițional inspirat de Bollywood pentru proba de talent din concurs - și intenționează să reprezinte cu mîndrie originile ei și să militeze pentru diversitatea culturală, în noul ei rol de Miss America.

Nina Davuluri, care vrea să devină medic, a luptat în trecut cu kilogramele în plus - Davuluri a slăbit mai mult de 20 de kilograme și a suferit de bulimie.

"Eu cred că nu există standarde de frumusețe și diferențele etnice fac mai diverse ipostazele frumuseții. Dar toată lumea are dreptul de a se transforma, dacă acesta o ajută să se simtă mai confortabil", - a spus Davuluri.

Prestigiosul concurs național "Miss America" este la a 87-a ediție. În anul trecut, titlul a fost cîștigat, de asemenea, de reprezentanta statului New York, Mallory Hagan , de 23 de ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?