X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Preotul-fantomă a salvat o tînără de la moarte sigură

22 aug. 2013,, 09:59   Externe
5822 2
Foto: directpress.ru
Viaţa unei tinere din Missouri a fost salvată de intervenţia unui "înger", care a apărut atunci cînd totul părea pierdut. Este ceea ce susţin mai mulţi martori oculari, citaţi de presa americană.

Intervenţia neaşteptată a unui preot, apărut de nicăieri la locul unui accident, a salvat viaţa unei tinere. Este preotul un înger? Este ceea ce cred unii martori oculari, notează KHQA-TV.

Katie Lentz, în vîrstă de 19 ani, se afla blocată între fiarele contorsionate ale maşinii sale după un groaznic accident, iar pompierii munciseră timp de aproape o oră să o scoată. În zadar.

De nicăieri, un preot catolic a apărut la faţa locului, a început să se roage şi a adus, spun martorii, inclusiv pompierii, o stare de calm. "Ştiam dintr-o dată că uneltele noastre vor merge şi căm reuşi să o scoatem pe fată din maşină", a mărturisit un pompier.

Şi chiar aşa s-a întîmplat. Tînăra, care se simţea tot mai rău, a fost scoasă în cele din urmă şi dusă la spital.

Cînd toată lumea s-a întors spre preot să îi mulţumească, martorii au observat că acesta dispăruse pur şi simplu. Ţinînd cont că şoseaua fusese blocată de poliţişti pe o distanţă de aproape un kilometru, este greu de explicat unde a dispărut.

Unii martori oculari sunt acum convinşi că intervenţia a fost una divină, preotul fiind de fapt un înger trimis să o salveze pe tînăra implicată în accident.
, sau preotul, care a devenit îngerul nostru. Un lucru este sigur - sub ochii mei s-a produs un miracol", - citează FedPost.ru pe Raymond Reed, care a luat parte la operațiunea de salvare.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?