X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Veronica Abramciuc a dezvăluit motivul plecării lui Igor Dodon din rîndurile comuniștilor

15 aug. 2013,, 11:11   Politică
20061 6
Foto: esp.md
Deputata Veronica Abramciuc a dezvăluit motivul plecării lui Igor Dodon din rîndurile comuniștilor. Parlamentara a spus că Dodon "ar fi mai bine să-și amintească de declarația intens mediatizată a lui Vladimir Voronin precum că pentru plecarea din Partidul Comuniștilor și votul pentru președinte Dodon a primit 3 milioane de euro".

"În legătură cu aceasta, ar fi mai bine să spună cum s-a întîmplat că el a părăsit Partidul Comuniștilor vineri, 4 octombrie 2011, și exact două zile mai tîrziu, luni, el cu Zinaida Greceanîi erau deja la Bruxelles. Să spună de unde a luat banii și ce a făcut cu ei... Doar în acest răstimp, Dodon, care așa și nu a devenit comunist, și se pare deja că nici socialist, și-a cumpărat un imobil în spatele clădirii Președinției, unde s-a mutat împreună cu familia. Să infirme cumva zvonurile precum că, chipurile, "Prezident Hotel", de pe drumul spre aeroport, este doar înregistrat pe numele fratelui său, dar de fapt aparține lui Igor Nicolaevici...", a spus ea.

"Eu însă, la fel ca și alți deputați cinstiți, care încă mai sînt, din fericire, nu am luat bani de la nimeni, inclusiv de la Dodon, și nicio proprietate nu am dobîndit în acest timp. Da, eu am spus că trebuia ales președintele, pentru că exista o amenințare reală a alegerilor anticipate, a unui referendum cu privire la noua constituție în redacția lui Ghimpu, în plus, conform sondajelor de opinie de atunci, poporul pleda în favoarea stabilității și alegerii șefului statului", a afirmat Abramciuc.

"În ceea ce privește poveștile că Greceanîi, cu ajutorul lui Dodon, ar putea deveni președinte, aceasta este o capcană politică ieftină pentru proști. La fel ca și născoceala vehiculată de Dodon în cadrul partidului: cică, nu trebuie de votat pentru Filat sau Leancă, pentru că, sub amenințarea alegerilor anticipate, Alianța va cădea de acord să-l facă pe Dodon prim-ministru sau va oferi două posturi de vicepremier: pentru el și pentru doamna Greceanîi", a subliniat deputata.

"E surprinzător faptul că s-au găsit în partidul nostru (PSRM – n.r.) naivi care au crezut în aceasta și chiar au început să vîndă pielea ursului din pădure. Ei și azi continuă să sufere și caută vinovații pentru eșecul propriilor vise…", a încheiat Abramciuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?