Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Deputat despre partidul ”grupului Hadârcă”: Nu au niciun lider carismatic (VIDEO)

27 iul. 2013,, 09:00   Politică
3368 1
Foto: noi.md
Într-un interviu acordat portalului NOI.md, deputata liberală Corina Fusu a declarat că noul partid pe care și-l propune să-l creeze ”grupul Hadârcă” nu are viitor, nemaivorbind de trecerea pragului electoral la următoarele alegeri parlamentare.

”Nu cred că cei din noul partid vor avea succes. Presupun că doresc să treacă peste ei plapuma de imagine a PL. Consider că ei nu au niciun lider care să aibă carismă politică, care să aibă voință politică și care să aibă putere de a convinge. Pentru că liderul politic trebuie să creadă în idee și să știe să transmită această încredere într-un viitor mai bun cetățenilor”, a precizat Corina Fusu.

Totodată, deputata PL se arată sceptică vizavi de șansele acestui nou partid de a trece pragul electoral la următoarele alegeri parlamentare. ”În niciun fel nu pot să treacă pragul electoral, pentru că un partid nu se construiește peste noapte, nu se construiește în două luni și nici într-un an. Un partid trebuie să muncească foarte mult în teritoriu, să participe la alegeri.

Amintim că luni, 22 iulie, ”grupul Hadârcă” a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că urmează pînă în toamna acestui an să întemeieze un partid cu doctrină liberală.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?