Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Madonna și-a serbat ziua de naștere într-un mod extravagant (VIDEO)

18 aug. 2017,, 03:00   Externe
3324 0

Vedeta pop americană Madonna, care a împlinit la 16 august 59 de ani, și-a făcut o apariție triumfală la petrecerea aniversară organizată anul acesta în Italia... călare pe un cal alb, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.



Regina pop-ului este cunoscută nu doar pentru muzica sa, ci și pentru gesturile sale excentrice, iar pentru a-și sărbători miercuri ziua de naștere a dat din nou dovadă de un comportament extravagant.

Madonna a plecat cu întreaga familie în Italia cu acest prilej. Cîntăreața a postat mai multe videoclipuri pe contul său de Instagramcare oferă o idee despre modul în care a ales să-și sărbătorească ziua de naștere.

Festivitatea a început cu un dans contemporan, urmat de un spectacol oferit chiar de sărbătorită, care a îndrăznit să se lanseze în cîțiva pași de dans tradițional din regiunea italiană în care se află.

Look-ul ales de cîntăreață a lăsat clar să se întrevadă cine este protagonista serii.


A purtat o rochie lungă din dantelă, în stilul vodevil tipic cîntăreței, care a avut pe cap și un joben foarte cochet. Intrarea la petrecere și-a făcut-o călare, după cum se vede din imaginea postată pe Instagram, în care se observă că și calul este bine dispus.

Madonna nu este cunoscută însă doar pentru muzica sau aparițiile sale excentrice, ci și pentru activitatea sa umanitară. Astfel, ea le-a cerut invitaților să doneze fiecare cîte o mică sumă pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi din Malawi.

Merită amintit că Madonna a inaugurat recent un spital în Malawi și că are doi copii înfiați, David și Mercy, din această țară africană, notează La Vanguardia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?