X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Secretarul de presă al lui Putin a oferit explicații exhaustive pe marginea divorțului șefului statului

9 iun. 2013,, 13:01   Showbiz
10635 1
Foto: telegrafist.org
Secretarul de presă al președintelui Rusiei, nu are nimic de adăugat pe marginea divorțului președintelui de soția sa. El a afirmat că acest subiect este epuizat.

"La acest subiect s-a spus tot. S-au pus întrebări de concretizare și la ele am dat răspunsuri. Subiectul este epuizat pentru comentarii publice. Nu avem nimic mai mult de spus, "- a declarat Dmitri Peskov.

Cînd Peskov a fost întrebat de ce declarația a fost făcută după o vizită la balet, secretarul de presă al lui Vladimir Putin a spus: "Întrebarea a fost pusă, s-a dat un răspuns." Potrivit "Gazety.ru", Dmitri Peskov a spus că la postul de televiziune "Rusia 24", întrebarea despre relația dintre Vladimir Putin și Ludmila Putin a venit întîmplător. "Ziarista doar a pus o întrebare, iar președintele a răspuns", - a adăugat el.

În plus, secretarul de presă a dat asigurăriat că în viața președintelui nu este o altă femeie, pentru că dacă te uiți la programul său de lucru, atunci poți înțelege că viața primei persoane în stat "în nici un fel nu este legată de valorile familie”. De asemena Dmitri Pescov a îndemnat la o atitudine respectuoasă față de viața personală a șefului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?