Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Trump este de acord cu Putin

25 feb. 12:15   Externe
5561 0

Candidatul la președinția SUA, Donald Trump, este de acord cu opinia președintelui rus Vladimir Putin potrivit căreia actualul președinte american Joe Biden este mai favorabil Rusiei decît Trump, relatează The Independent.

Fostul președinte a făcut această declarație în cadrul Conferinței de acțiune politică conservatoare, relatează haqqin.az.

Trump a precizat că el și Putin au avut multe conversații și "s-au înțeles bine" cînd actualul candidat era președintele SUA. "Zilele trecute, el (Putin) a anunțat că ar prefera să-l vadă pe Biden președinte, iar eu sînt de acord cu el", a spus Trump în același timp.

Pe 14 februarie, Putin a răspuns la întrebarea "cine este mai bun pentru Rusia - Biden sau Trump". El l-a ales pe primul, explicînd că democratul "este o persoană mai experimentată, mai previzibilă, este un politician din vechea formațiune". "Dar vom lucra cu orice lider american în care poporul american are încredere".

În ciuda declarației sale, Trump nu s-a oprit din a-l critica pe Biden. Potrivit acestuia, dacă democratul va merge pentru un al doilea mandat prezidențial, sistemul de sănătate, educația publică, securitatea socială se vor "prăbuși"; numărul locurilor de muncă din industria prelucrătoare va scădea; SUA se vor confrunta cu o "foamete energetică". De asemenea, Trump a admis că ar putea să se declanșeze un al treilea război mondial, în care SUA vor pierde și le va aștepta "anihilarea", relatează The New York Times.


Cu toate acestea, sub președinția sa, Trump vede Statele Unite ca pe o țară "mai bogată, mai sigură, mai puternică, mai mîndră și mai frumoasă decît a fost vreodată".

11
3
2
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?