X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Deputatul Veronica Abramciuc ar putea fi scoasă din rîndurile socialiștilor - declaraţie

4 iun. 2013,, 13:38   Politică
3800 1
Foto: tribuna.md
Deputatul din partea PSRM, Veronica Abramciuc, ar putea fi exclusă din rîndurile socialiștilor. Declarația a fost făcută astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către secretarul executivului formațiunii, Valentin Crîlov, unul dintre coordonatorii platformei noi create.

Astăzi, la ora 14.00, urmează să se desfășoare ședința Consiliului republican al Partidului Socialiștilor, în cadrul căreia ar putea fi propusă excluderea din partid a Veronicăi Abramciuc.

”De fapt, consiliul nu este în drept să excludă pe cineva din rîndurile partidului, dar în consiliu, unde la moment predomină poziția președintelui nostru, totul este posibil. Noi însă, dacă va fi luată o asemenea decizie, o vom ataca în instanța de judecată”, a precizat Valentin Crîlov.

Totodată, socialistul nu exclude că în cadrul ședinței de astăzi va fi demis din funcția de secretar și el. ”Noi nu avem nicio îndoială că va fi pusă în discuție și funcția mea. Cu siguranță, eu voi fi astăzi eliberat din funcție, dar pentru mine este mai importantă respectarea valorilor democratice”, a specificat Valentin Crîlov.

Membrii platformei socialiste ”Patria-Rodina” susțin că, în ultimele luni, în PSRM s-au constatat tentative de uzurpare a puterii şi atac raider din partea preşedintelui partidului, Igor Dodon. Ei îl acuză pe acesta că face presiuni asupra conducătorilor organizaţiilor teritoriale ale PSRM, care nu sînt de acord nu noile metode de conducere a formaţiunii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?