Sticla de whiskey a lui Filip ”a pus pe jar” Serviciul Vamal

Sticla de whiskey a lui Filip ”a pus pe jar” Serviciul Vamal

Serviciul Vamal s-a autosesizat în cazul contrabandei cu alcool anunțat de premierul Pavel Filip la începutul ședinței Guvernului. Vitalie Vrabie, directorul instituției de resort, a declarat presei că va informa cetățenii despre mersul anchetei.

După ședința de azi a Executivului, Vrabie a declarat presei că Serviciul Vamal se va autosesiza și va începe o investigație internă. 

„O să investigăm pe intern, pentru că noi sîntem preocupați să nu admitem evaziuni. Prim-ministrul are perfectă dreptate în ceea privește abuzul în exercitarea funcțiilor noastre de serviciu. Acum însă nu pot să vă zic dacă agentul economic (n.red.: care a livrat cele 10 sticle de alcool prim-ministrului) a încălcat ceva. Trebuie să examinăm, să investigăm și, cînd vom avea certitudinea că au fost depistate anumite încălcări sau evaziuni fiscale, o să vă spunem”, a afirmat directorul Serviciului Vamal.

Amintim că Pavel Filip a venit la ședința Guvernului cu o sticlă de whiskey, cumpărată de pe site-ul de anunțuri 999.md. Gestul a venit după ce mai mulți oameni de afaceri s-au plîns prim-ministrului că Moldova se confruntă cu contrabanda de alcool. Pentru a verifica informația, șeful Cabinetului de Miniștri a rugat pe cineva să cumpere alcool de contrabandă pe internet, iar azi dimineață i-au fost livrate 10 sticle de whiskey.
 
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load