X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Au scotocit prin 150 de tone de deșeuri, pentru a găsi iPad-ul (FOTO)

16 mar. 2017,, 05:00   Externe
3602 0

Supărîndu-se pe sora mai mare Zoe, Riley Kerr, în vîrstă de 4 ani, a aruncat la gunoi cadoul ei de Crăciun – un iPad.

Mama lor, Gillian, pentru salvarea aparatului, s-a adresat Consiliului oraşului Darnbar cu rugămintea de a o ajuta să înapoieze dispozitivul.

În căutarea aparatului au fost mobilizaţi şase gunoieri, care au lucrat fără întrerupere la Centrul de Utilizare. Pentru a găsi iPad-ul, ei au trebuit să scotocească prin 150 de tone de gunoi.

Cum numai Zoe n-a putut să-şi găsească iPad-ul, ea i-a relatat despre pierdere mamei sale. Doamna Gillian s-a apropiat de fiul său Riley, în vîrstă de 4 ani, şi l-a întrebat, dacă el nu ştie, unde este iPad-ul surorii lui. La care băieţelul a răspuns că a aruncat dispozitivul la gunoi, pentru că s-a supărat pe sora lui.



Cînd d-na Kerr a mers la Consiliu şi la Centrul de Utilizare să comunice despre iPad-ul aruncat, speranţele ei de recuperare a dispozitivului erau infim de mici.

Graţie eforturilor a şase gunoieri, aparatul cu ghinion a fost totuşi găsit. Salvatorul s-a dovedit a fi Robert Gavrilevici. Zoe, în vîsrtă de şapte ani, a expediat o scrisoare de mulţumire echipei de gunoieri şi le-a trimis încă 20 de lire sterline, pe care le primise în dar de Crăciun, şi o cutie cu bomboane.

Salvatorul” iPad-ului



Muncitorii i-au întors fetiţei banii, dar bomboanele le-au acceptat. Iar directorul general al Companiei de Utilizare Chris Loughlin a expediat din numele colaboratorilor săi o scrisoare de răspuns pentru Zoe.

“Cînd am aflat, ce s-a întîmplat cu iPad-ul dumneavoastră, am dorit foarte mult să vă ajutăm să-l găsiţi. Acum noi toţi sîntem foarte fericiţi că dispozitivul s-a întors acasă la stăpîna sa legală”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?