Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Voronin: Vrem revoluție, dar fără „kruiser” pe Bîc

22 mar. 2013,, 09:19   Politică
7445 2
Foto: inprofunzime.md
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin susține, că PCRM intenţionează să organizeze o revoluție pașnică în scopul de a elimina actuala Guvernare ‒ fosta AIE de la putere. În cadrul unei emisiuni de la PublikaTV, liderul PCRM susținea că cetățenii din Moldova sînt nemulțumiți de condițiile de trai și s-ar putea răscula.

„Noi nu vom sta cu mîinile în sîn. Vom face ceea, ce le-am promis cetățenilor - revoluție! Poate este mai bine să organizăm noi revoluția, pentru ca să fie sub controlul nostru, a partidului, dar să nu fie stihinică. Nu o să fie ca revoluția din 1917 pentru că noi nu avem nici „kruiser” („crucişător” – nota red.), nici Bîcul nu permite să se intre acolo și să se împuște din tun. Va fi ca revoluția de catifea din Cehoslovacia, organizată de Havel. Noi ce, ne vom face cruce la ei, ani întregi, să-i vedem, cum spală zoile între ei”, a menționat liderul PCRM.

Vladimir Voronin consideră că în situația gravă din Moldova, singura scăpare este organizarea alegerilor anticipate cu orice preț.

Menționăm că în timp de liderii AIE au început negocierile pe marginea constituirii unui nou Acord al AIE, PCRM a inițiat proteste.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?