X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Doi angajați ai Poliției de Frontieră au decedat într-un accident produs la Soroca

13 feb. 2013,, 16:08   Societate
6078 0
Foto: replicaonline.ro
Doi angajați ai Poliției de Frontieră au decedat în dimineața zilei de astăzi într-un accident rutier produs în apropierea satului Vasilcău, raionul Soroca. Cei doi se aflau în serviciu cînd șoferul a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac de pe marginea traseului. În urma impactului, automobilul s-a rupt în bucăți, iar victimele au decedat pe loc, relatează NOI.md.

Oamenii legii au fost anunțați despre incident în jurul orei 5:30 de către un trecător. Potrivit lor, drumul era drept, iar carosabilul era uscat. Departamentul Poliției de Frontieră a confirmat moartea angajaților săi. Aceștia s-au dovedit a fi sergentul Stanislav Haric de 26 de ani şi sergentul inferior Andrei Covbasa de 25 de ani, care activau în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vasilcău al Direcţiei regionale Otaci.

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne și a Poliţiei de Frontieră a transmis sincere condoleanţe familiilor, rudelor şi prietenilor, promițînd să acorde sprijin financiar familiilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?