Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Socialiștii se disociază de acțiunile AIE și PCRM: vor anticipate

23 ian. 2013,, 11:50   Politică
5032 1
Foto: noi.md
Membrii Partidului Socialiștilor se disociază de acţiunile fracțiunilor parlamentare din AIE și PCRM, iar ulterior vor fi luate unele decizii care vor confirma această poziție. Despre acesta au anunțat acum cîteva minute membrii PSRM, calificînd drept un show ultimele evenimente care s-au produs în politica moldovenească, informează NOI.md.

Potrivit PSRM, „ finalitatea acțiunilor din aceste zile este declanşarea alegerilor anticipate”.“Noi, socialiştii, nu vom face jocurile nimănui şi la show-urile politice nu participăm. Noi avem agenda noastră politică şi ea nu va depinde nici de jocurile PCRM, nici de intrigile din AIE”, susțin membrii PSRM.

Reprezentanții partidului susțin că scopul certurilor dintre PLDM și PD este obținerea dividendelor electorale, iar scopul PCRM este generarea alegerilor anticipate.

“Noi înțelegem că PCRM vrea alegeri anticipate cu orice preţ, noi înțelegem că PD şi PLDM vor să se compromită reciproc pentru a obţine dividende electorale. Dar ce obţine societatea de la aceste jocuri, ce obține societatea de la acest ”bardac”? Nimic”, se menționează într-un comunicat de presă, emis de PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?