COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Președinții Rusiei și Franței au discutat despre situația din Nagorno-Karabah

Macron și Putin au analizat "parametrii concreți ai interacțiunii ulterioare", în primul rînd în formatul grupului OSCE din Minsk.

Președinții Rusiei și Franței, Vladimir Putin și Emmanuel Macron, au discutat despre situația din Nagorno-Karabh. Despre aceasta miercuri, 30 septembrie, a anunțat Serviciul de presă al Kremlinului.

Se remarcă faptul că apelul a fost inițiat de partea franceză.

"În cadrul discuției, liderul rus și cel francez au discutat detaliat despre conflictul armeano-azer și și-au exprimat îngrijorarea din cauza luptelor continue pe scară largă", se arată în comunicat.

Șefii statelor au fost de acord că soluționarea conflictului armat poate avea loc doar prin metode politico-diplomatice.


"Putin și Macron au analizat parametrii concreți ai interacțiunii ulterioare, în primul rînd în formatul grupului OSCE din Minsk", a comunicat Serviciul de presă.

De asemenea, liderii celor două țări și-au exprimat disponibilitatea de a face o declarație comună a copreședinților grupului de la Minsk în favoarea încetării imediate a confruntării armate.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load