TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Juncker a comentat suspiciunile de alcoolism

Juncker a comentat suspiciunile de alcoolism

Șeful Comisiei Europene Jean-Claude Juncker care în decembrie va părăsi postul a comentat acuzațiile de alcoolism.


Fiind în funcția de șef al CE Juncker de nenumărate ori a ajuns în centrul atenției al mass-mediei și rețelelor de socializare datorită stilului său informal de comunicare cu liderii țărilor UE – el deseori saluta politicienii, dîndu-le cîte o palmă prietenească.


Pe lîngă aceasta, presa și utilizatorii de rețele de socializare în repetate rînduri au atenționat asupra mersului lui Juncker la evenimentele oficiale, cum a fost în 2018 atunci cînd șeful CE a avut nevoie de ajutorul celor din jur pentru a urca pe tribună și a coborî de pe ea și avea un mers clătinat. În baza acestor lucruri Juncker a fost suspectat de consum de alcool, fapt negat în cadrul CE. În special, incidentul din 2018 Comisia a explicat printr-un atac de sciatică.


„Ah. La început mă deranja foarte mult. Acum nu sunt interesat de astfel de declarații”, a declarat Juncker în cadrul unui interviu oferit grupului mediatic german RedaktionsNetzwerk Deutschland.


Se preconizează că la 1 decembrie Juncker va părăsi postul de șef al CE, fiind substituit de germana Ursula von der Leyen. Substituirea șefului CE urma să aibă loc la 1 noiembrie, însă datorită faptului că comisarii europeni nu au fost numiți la timp Juncker încă o lună va fi șeful tehnic al CE.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load