Transnistria stiri: 1436
Preşedintele stiri: 4041

Vicepreședintele raionului Telenești, prins beat la volan

5 apr. 12:57   Societate
2190 0

Vicepreședintele raionului Telenești, Alexei Vrăjitoru, care este și membru al Partidul Social Democrat European (PSDE), a fost prins în stare de ebrietate la volan, zilele trecute, la Orhei.

Pe numele acestuia ar fi fost inițiat un proces penal, scrie zdg.md, după ce a refuzat să fie testat alcoolscopic.

Între timp, formațiunea PSDE a emis o declarație publică.

„Partidul Social Democrat European regretă profund recentul incident, în care a fost implicat membrul PSDE, vicepreședintele raionului Telenești, Alexei Vrăjitoru. Condamnăm ferm conducerea autovehiculului sub influența alcoolului, faptă ce pune în pericol viața și siguranța cetățenilor.

PSDE își reiterează angajamentul pentru promovarea responsabilității, integrității și respectului față de lege, principii care stau la baza activității noastre. Vom lua toate măsurile necesare, în conformitate cu statutul partidului, pentru a gestiona această situație și pentru a transmite un mesaj clar: astfel de acțiuni nu sînt tolerate în cadrul PSDE.

Ne cerem scuze public pentru incidentul regretabil și ne angajăm să luăm toate măsurile pentru a preveni repetarea unor astfel de situații în viitor. Ne angajăm să continuăm să fim un partid responsabil, care se ghidează după principii morale și etice solide”, menționează PSDE.

Poliția Națională nu a oferit, deocamdată, informații despre acest caz.

7
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?