Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Maia Sandu s-a întîlnit cu comisara europeană Ylva Johansson: despre ce au discutat

15 feb. 16:41   Politică
1883 0

Șefa statului, Maia Sandu, s-a întîlnit, astăzi, cu Ylva Johansson, comisara europeană pentru Afaceri Interne, însoțită de o delegație de oficiali europeni.

În cadrul întrevederii oficialitățile au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova, provocările actuale de securitate și migrație cu care se confruntă țara noastră dar și despre riscurile la adresa securității statului, transmite Noi.md.

Șefa statului și-a manifestat recunoștința pentru sprijinul oferit Republicii Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană. Totodată, președinta Maia Sandu i-a mulțumit comisarei europene pentru susținerea Republicii Moldova la gestionarea fluxului de refugiați ucraineni, odată cu declanșarea războiului în țara vecină. Șefa statului a subliniat importanța susținerii în continuare a Ucrainei și a precizat că Republica Moldova se pregătește să livreze un nou pachet umanitar țării vecine.

În același timp, șefa statului și-a reafirmat angajamentul de a continua reformele pentru a avansa pe calea integrării europene.

6
0
0
3
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?