COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Femeilor afgane li s-a interzis să predea sau să participe la cursuri la Universitatea din Kabul

29 sep. 01:00   În lume
1184 0

Femeile afgane nu vor mai avea voie să participe la cursuri sau să lucreze la Universitatea Kabul „pînă nu se creează un mediu islamic”, a anunțat luni noul director al Universității din Kabul pe contul său oficial de Twitter.

„Atît timp cît mediul islamic adevărat nu este oferit tuturor, femeilor nu li se va permite să vină la universități sau să lucreze. Islamul mai întîi”, a spus Mohammad Ashraf Ghairat.

Luni, Ghairat a transmis că universitatea lucrează la un plan de găzduire a studentelor, dar nu a spus cînd va fi finalizat acest plan.

El a scris pe Twitter: „Din cauza lipsei de femei lectori, lucrăm la un plan pentru ca bărbații să poată preda studentelor din spatele unei cortine în sala de clasă. În acest fel, ar fi creat un mediu islamic pentru femeile care vor să învețe".

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X