X 
Arşiţa stiri: 186
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1412

10 motive pentru care sa iubesti moldovencele

8 mar. 17:40   Societate
16844 21

1. Moldovencele sînt cele mai frumoase

Se știe nu numai în Republica Moldova, ci și în întreaga lume, că moldovencele au trăsături deosebit de frumoase și că bărbații roiesc în jurul lor. Se spune despre Republica Moldova ca este țara cu cele mai frumoase femei și este de ajuns să o vizitezi o dată pentru a te convinge că nu e vorbă goală!

2. Moldovencele gătesc foarte bine

Dacă ai o rudă sau o cunoștință în Republica Moldova și ai avut ocazia să iei parte la o sărbătoare moldovenească, probabil că stiți deja cît de talentate sînt moldovencele la capitolul gastronomie. Se spune despre ele că sînt gospodinele perfecte. Nimeni nu poate contesta că bucatele făcute de o moldoveancă sînt o adevarată încîntare culinară. Cum dragostea trece prin stomac, acesta este încaă un motiv bun pentru a iubi moldovencele!

3. Moldovencele sînt devotate familiei

Odata ce și-au găsit alesul inimii, moldovencele devin adevărați stîlpi ai familiei și sînt alături de soți indiferent de situație. Sînt femei deosebit de puternice și fac față greutăților cu mai multa dîrzenie. Sînt mame grijulii și soții de nădejde, care muncesc cot la cot cu bărbații lor pentru a avea un trai bun.

4. Moldovencele sînt îndraznețe

Timiditatea are farmecul ei, dar și îndrazneala este o virtute, în special în cazul femeilor, care adesea sînt crescute să stea în banca lor și să fie cuminți mereu. Moldovencele ne demonstrează că uneori este bine să îți impui punctul de vedere. Nu o să vezi niciodată o moldoveancă calcată în picioare de ceilalți și acesta este înca un motiv pentru care le iubim pe aceste femei pline de personalitate.

5. Moldovencele ating repede culmile succesului


Ambițioase și încrezatoare în fortele proprii, moldovencele își propun ceva și își ating negreșit țelul. Nu va-ți intrebat vreodată de ce atîtea vedete și personalități sînt moldovence? Se pare că printre genele acestor femei există și cea a ambiției, care le poartă rapid pe culmile succesului.

6. Moldovencele sînt descurcărețe

Cînd are o problema, o moldoveanca își suflecă mînecile și o rezolva, fără a se lăsa copleșită de griji. În vreme ce unele femei sînt sensibile ca niste panseluțe și se pierd atunci cînd apare o situatie neprevazută, n-ai sa vezi așa ceva în cazul unei moldovence. Am putea spune ca uneori sînt chiar mai descurcărețe decît bărbații - cine nu și-ar dori o asemenea nevastă?

7. Moldovencele sînt iuti la mînie

Face parte din farmecul lor: moldovencele sînt pasionale. Nu prea ai vrea să intri într-o cearta cu o moldoveancă, pentru ca nu ai șanse de cîstig. Dulci ca mierea de cele mai multe ori, moldovencele au o limbă ascuțită atunci cînd se enerveaza și te fac cu ou și cu oțet înainte să apuci să deschizi gura. Inflăcărarea este un alt motiv pentru care nu poti să nu iubesti moldovencele!

8. Moldovencele sînt curajoase

Moldovencele trec prin foc și sabie daca este nevoie, acesta este un lucru cert. Nimic nu pare să le sperie pe aceste "leoaice", nascute parcă să striveasca obstacolele cu zîmbetul pe buze.

9. Moldovencele sînt comunicative

Moldovencele sînt pline de haz și discută vrute si nevrute. Atunci cînd te întalnești cu o moldoveancă, știi sigur că nu se va instala vreo tăcere stînjenitoare, pentru că va găsi mereu cîte un nou subiect de taifas.

A 10-ea calitate rămăne să ne-o comunicați Dumneavostră,, stimați vizitatori ai site-ului noi.md!

67
5
1
0
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав