COVID-19 în MOLDOVA

Nu mai arunca zațul de cafea. Plantele tale au nevoie de el

Nu mai arunca zațul de cafea. Plantele tale au nevoie de el

Descoperă noi utilizări ale zaţului de cafea şi cum să îl întrebuinţezi pentru a face minuni în casă!

Adaugă-l în pămîntul de la flori

Puteţi folosi zaţul de la cafea pe post de îngrăşămînt. Nu arunca zaţul care ţi-a rămas în ceaşcă, adaugă-l la pămîntul de la flori.

Alungă melcii din grădină

Dacă aveţi probleme cu melcii care v-au invadat grădina, nu ezitaţi, presăraţi zaţul de la cafea prin gradină şi aceştia nu vă vor mai deranja.

Alungă insectele din casă

Presăraţi zaţul de la cafea prin orice zonă a casei, în special unde aţi observat că au apărut diverse insecte. Acesta le va alunga cu siguranţă!

Pisicile şi cafeaua nu se împacă

Aveţi probleme cu pisicile vecinilor? Radeţi cîteva coji de portocale şi amestecaţi-le cu zaţul de la cafea. Presăraţi prin curte acest amestec şi pisicile nu se vor mai apropia.

Stimulator pentru creşterea morcovilor

Pentru a da un plus de volum şi sănătate morcovilor, amestecaţi seminţele lor cu zaţul uscat de la cafea. Plantati apoi aceste seminţe şi veţi avea morcovi uimitori.

Elimină mirosul de ţigări

În cazul în care nu v-ati lăsat de fumat, cel puţin puteţi scuti pe alţii să vă inhaleze neplăcutul miros care rămîne după acest obicei nociv. Goliţi scrumiera şi umpleti-o cu zaţul de la cafea. Zaţul va atrage tot mirosul neplăcut ce a rămas în atmosferă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load