Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Cele mai infidele femei din zodiac

8 mai. 21:30   Diverse
1366

Gemeni

Femeile născute în această zodie sînt persoane duale, motiv pentru care conceptul de a înşela nu îi este străi. Vede dragostea ca pe o provocar şi cu greu se ataşează de cineva. Dacă în relaţie va interveni însă monotonia şi va întîlni pe cineva, îşi va înşela partenerul fără regrete. Această femeie este foarte schimbătoare, de aceea orice bărbat va avea dificultăţi în a menţine o relaţie serioasă cu ea.

Leu

Femeile născute în zodia Leului îşi pot înşeală cu uşurinţă partenerii, mai ales dacă acesta nu îi oferă tot ce îşi doreşte. Vor găsi cu siguranţă pe cineva mai frumos, cu mai mulţi bani sau mai popular care să le satisfacă nevoile. Nu este ceva neobişnuit ca aceste native să aibă mai mulţi amanţi în acelaşi timp.


Scorpion

Scorpionul este numit şi regele amorului. Partenerul lor de viaţă însă nu va fi niciodată liniştit şi este foarte posibil să aibă întotdeauna următoarea întrebare în cap: oare mă va înşela? Este foarte posibil să calce strîmb.

Vărsător

Deşi vă e greu să credeţi, vărsătorul flirtează de mînă cu partenerul. sînt liberi şi vor ca toată lumea să ştie asta. De asemenea, sînt independenţi şi nonconformişti. Privesc relaţiile serioase sau căsătoria ca pe ceva mult prea plictisitor pentru ei, astfel că nu spun niciodată "nu" provocărilor.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав