Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Flori şi felicitări, oferite cu drag la Vamă

8 mar. 19:30   Societate
2486 0

Astăzi, de Ziua internaţională a Femeii - 8 martie, Serviciul Vamal a demarat o acţiune la posturile vamale internaţionale, felicitînd toate doamnele şi domnişoarele care traversează frontiera Republicii Moldova.

Pe lîngă controlul vamal, doamnele care vor traversa astăzi prin posturile vamale de frontieră vor primi în dar o felicitare și cîte o floare.

Cu alese sentimente de apreciere și „înarmaţi" cu felicitări personalizate și flori, funcționarii posturilor vamale Leuşeni, Sculeni, Cahul, Giurgiulești, Costești Aeroport Internațional Chișinău, Palanca, Tudora, precum şi celelalte posture vamale au felicitat toate doamnele şi domnişoarele care au traversat frontiera Republicii Moldova, dorindu-le multă fericire, iubire necondiționată, împlinirea tuturor năzuințelor și o primăvara însorită.

Totodată, bravii bărbaţi în epoleţi le-au felicitat călduros pe scumpele colege, doamnele funcționari vamali și polițiste de frontieră, care zilnic le înfrumuseţează activitatea şi muncesc cot la cot spre asigurarea securităţii economice la frontierele ţării.

1
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?