X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Oksana Barkovskaya: "Nu vă fie teamă să lăsați să iasă prințesele și huligancele interioare"

8 mar. 17:20   Societate
4279 0

Femeile nu ar trebui să se teamă să își lase să iasă la iveală prințesele și huligancele interioare, cel puțin în această frumoasă sărbătoare.

Dar ele ar trebui să mulțumească și astăzi, și este mai bine să o facă mai des, și bărbaților lor frumoși care sînt în jur și în apropiere.

Despre aceasta a scris pe pagina sa de socializare de Oksana Barkovskaia, academician al Academiei de Televiziune Rusă, membru al Asociației Naționale a Televiziunilor și Radiodifuzorilor din Rusia, academician al Academiei Eurasiatice de Televiziune și Radio, producător general la compania Format TV, scrie Noi.md.

Ea a remarcat că, acum o săptămînă în urmă, marele fotograf rus Dmitrii Kamanin a scos practic din ea o fetiță, o huligancă, o prințesă și multe altele din diferitele sale ipostaze feminine, pe care cu atîta pricepere și intensitate trebuie să le mascheze în cursa lor zilnică.

"Dragi fete, nu vă temeți de prințesele și huligancele din voi! Ele sînt triste și singure în interiorul vostru. Lăsați-le să iasă la plimbare, cel puțin în această frumoasă sărbătoare. Și mulțumiți astăzi (și e bine să o faceți mai des), bărbaților voștri frumoși care sînt în jurul și lîngă voi. Credeți-mă, ei o merită!", - a scris ea pe pagina sa în rețeau sa de socializare.

4
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?