Moștenitorul averii de 250 de milioane de dolari a lui Karl Lagerfeld

Moștenitorul averii de 250 de milioane de dolari a lui Karl Lagerfeld

Veste tristă pentru toți cei îndrăgostiți de modă. Karl Lagerfeld, fostul director creativ de la Chanel, a murit pe 19 februarie, la vîrsta de 85 de ani.


Celebrul designer avea o avere care se ridica la 250 de milioane de dolari, însă beneficiarul este unul incredibil.Potrivit presei de peste hotare, mare parte a averii a făcut-o datorită colaborărilor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu branduri ca Diesel, Chanel, Fendi şi H&M, însă cea mai incredibilă ştire care a apărut în urmă cu mai mulţi ani, are legătură cu moştenitorul de drept al averii.


Din cîte se pare, Karl Lagerfeld a lăsat impresionanta sa avere pisicii pe care o avea, Choupette, pe care o considera o adevărată muză şi pe care o iubea foarte mult. Mai mult decît atît, el i-a făcut felinei conturi pe reţelele de socializare şi a inclus-o pe aceasta în mai multe pictoriale.Astfel, i-a creat şi un cont special în care, la un moment dat, se aflau peste 60 de milioane de dolari! Odată cu moartea lui Karl Lagerfeld, Choupette devine cea mai bogată pisică din lume.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load