COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Michelle Obama și-a felicitat soțul cu cea de-a 44-a aniversare (FOTO)

Michelle Obama și-a felicitat soțul cu cea de-a 44-a aniversare (FOTO)

Ieri, fostul președinte al Statelor Unite a celebrat cea de-a 44-a aniversare! Printre primele persoane care le-a reamintit internauților că Barack Obama își celebrează ziua de naștere a fost nimeni alta decît soția lui, Michelle Obama. Aceasta a distribuit o fotografie de familie pe pagina sa de Instagram alături de un mesaj de felicitare pentru soțul său, transmite ea.md.

„La mulți ani pentru cel mai favorit băiat! Înainte, către zile bune, cel albastru și aventuri noi”, a scris Michelle dîndu-ne de înțeles că abia așteaptă să-și petreacă restul vieții alături de Barack.

Барак и Мишель Обама с дочерьми


Amintim că acum cîteva zile Michelle și-a lansat propriul său podcast, iar primul invitat al emisiunii a fost Barack. Cei doi le-au povestit internauților despre cum a început povestea lor de dragoste, inițiativele pe care le-au avut și despre cele două fiice ale lor.

Amintim că după ce a părăsit președinția, Barack Obama a început să lucreze la memoriile sale și împreună cu soția sa a semnat un acord marca Netflix pentru a produce filme și seriale TV.

Барак и Мишель Обама с дочерьми

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load