X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

Maia Sandu l-a vizitat pe Eugen Doga cu prilejul zilei sale de naștere

1 mar. 15:24   Societate
2599 0

Șefa statului Maia Sandu l-a vizitat, astăzi, pe Maestrul Eugen Doga și l-a felicitat cu ocazia celei de-a 87-a aniversare, notează Noi.md.

„Primăvara în Moldova își potrivește primii pași în ritmul tandru al celor mai frumoase valsuri scrise vreodată.

Simbolic și total neîntîmplător, în această zi s-a născut cel care ne-a arătat frumusețea lumii prin muzica sa, cel care a arătat, prin muzica sa, frumusețea plaiului nostru întregii lumi”, a menționat șefa statului în mesajul de felicitare adresat lui Eugen Doga.

Maia Sandu a evidenţiat talentul neegalat al Maestrului, care pe parcursul anilor a fost șlefuit prin foarte multă muncă și a mai spus că Eugen Doga este cunoscut, îndrăgit și ovaționat mult și peste hotarele Republicii Moldova.

„Astăzi, Eugen Doga își sărbătorește cea de-a 87-a aniversare. L-am găsit cu același zîmbet cuceritor pe care îl cunoaștem dintotdeauna, cu ironiile subtile și cu pofta de viață sclipind în ochi.

Ne bucurăm, dragă maestre, să vă avem alături și vă mulțumim că, prin muzica dumneavoastră, inimile multor milioane de oameni s-au simțit mai ușoare, mai bune, mai libere să iubească. Vă dorim din tot sufletul ani buni, sănătate multă și bucuria tuturor împlinirilor!”, a menționat Maia Sandu.

10
2
1
1
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?