X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Media: Biden se teme de o posibilă înfrîngere în alegeri și îl sună regulat pe Obama

27 mar. 19:15   Externe
1864 0

Președintele american Joe Biden este îngrijorat de o posibilă înfrîngere la alegerile prezidențiale din noiembrie 2024, astfel că îl sună în mod regulat pe fostul șef al Casei Albe, Barack Obama, pentru sfaturi.

Acest lucru este relatat de The New York Times (NYT).

Potrivit informațiilor sale, pe măsură ce se apropie alegerile prezidențiale, Biden vorbește în mod regulat cu Obama la telefon despre campania electorală.

La rîndul său, Obama îi sună pe consilierii de rang înalt din staff-ul de campanie al actualului președinte și pe șeful de cabinet al Casei Albe, Jeff Zients, pentru a discuta strategia și a oferi sfaturi.

Potrivit unuia dintre consilierii lui Biden, Obama a fost "întotdeauna îngrijorat" de faptul că Biden ar putea pierde, așa că este dispus să îl susțină.


Astfel, potrivit publicației, încă din 2015, cînd actualul lider american dorea să candideze împotriva lui Donald Trump la alegerile din anul următor, Biden a fost nevoit să renunțe la această idee și să-i cedeze locul lui Hillary Clinton, pe care Casa Albă o considera un candidat mai puternic.

1
0
0
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?