COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mel Gibson acuză elita americană de satanism ritualic

Mel Gibson acuză elita americană de satanism ritualic

Actorul american de film Mel Gibson critică atît Hollywood-ul, cît și moravurile elitei americane - dur și neobișnuit.

În esență, el acuză o parte semnificativă a elitei americane de satanism ritualic (înainte de aceasta, o mărturisire similară a făcut și un alt actor american renumit Jim Kerry https://monomah.org/archives/9554 -ed.). Pentru aceasta, el a fost introdus în 2006 de către conducerea "lumii creative" din SUA pe lista neagră.

De atunci, actorul a ieșit din sistem.


Gibson a apărut la canalul britanic BBC, în cadrul emisiunii lui Graham Norton, vineri, 19 ianuarie (pentru ortodocși aceasta este sărbătoarea Botezului Domnului), unde a răspuns la întrebările oaspeților, transmite triboona.ru.
Judecînd după textul sursei în limbă engleză, acest lucru s-a întîmplat "în camera verde din spatele scenei" imediat după spectacol.

În expunerea sa, Gibson a declarat despre epidemia de paraziți, care controlează Hollywoodul și personal participă la aducerea de jertfe de copii și la pedofilie: "fiecare studiou de la Hollywood este cumpărat și plătit cu singe de copii nevinovați, a declarat el, adăugînd că: "cea mai valoroasă monedă de la Hollywood este sîngele copiilor... jucătorii-cheie din industria cinematografică obțin adrenalina de la acest proces și se bucură de faptul ce încalcă interdicțiile".

Apoi urmează o frază care trebuie evidențiată în mod special: "Acești oameni își urmează religia și o folosesc pentru îndrumarea morală". Ce religie în societatea umană justifică canibalismul și sacrificiile umane? Fiecare dintre noi ar trebui să-și pună această întrebare.
- Satanismul?

- Desigur! Și nu doar el. Să ne amintim de cazurile de crime ritualice, care sînt cunoscute pe scară largă în literatura rusă.

"Ei efectuează ritualuri sacre, care oamenilor obișnuiți le vor provoca greață și sînt total în contradicție cu morala care leagă majoritatea americanilor patrioți”.

"Este greu de înțeles, știu, și îmi pare rău că eu sînt cel care v-a deschis ochii, dar Hollywood-ul este un bastion mortal legitim de pedofili. Ei folosesc copiii pentru a-și realiza strașnicile fantezii dureroase. Ei iau acești copii din cauza energiei lor și se saturează cu sîngele lor. Ei nu o fac cu milă, mai întîi îi aduc într-o stare de groază înainte de a-i sacrifica”.

"Cu cît copilul este mai nevinovat, cu atît este mai bine pentru ei. Ce înseamnă asta? Ei nu o fac ca o formă de exprimare artistică: ei pur și simplu beau sîngele copiilor și mănîncă carnea lor pentru că ei cred că acest lucru le dă un fel de "vitalitate". Cu cît copilul suferă mai mult din punct de vedere psihic și fizic atunci cînd moare, cu atît mai multă vitalitate el le dă". (Aceste ritualuri satanice sînt concepute pentru a "hrăni" cu energie psihică demonii, iar acei neoameni care le îndeplinesc beau sîngele, care se îmbăgățește din cauza suferinței inumane a copilului de ADRENOCROM - un drog puternic, care oferă o "întinerire" puternică a organismului - n. red.)

"Hollywood-ul este îmbibat cu sînge nevinovat de copii. Mențiuni despre pedofilie și canibalism au fost întotdeauna, dar ani de zile acestea au fost nedovedite, misterioase sau simbolice. Eu am aflat despre această practică la începutul anilor 2000 și am fost amenințat cu consecințe grave dacă voi vorbi vreodată despre asta. Vreau să spun că nu numai cariera mea, dar și viața mea va fi în pericol, viața familiei mele va fi în pericol. Pot vorbi despre asta doar acum pentru că acești oameni, directorii industriei, toți sînt morți acum deja.

Potrivit lui Gibson, aceste crime înfiorătoare (pedofilie, omor de copii, canibalism și sacrificii ritualice) nu au apărut în ultimii ani, ele au rădăcini antice și deloc americane.

Întrebarea cheie este dacă administrația Trump și FBI vor investiga după această mărturie producția crimelor ritualice de la Hollywood sau autoritățile americane vor da vina pe extravaganța creativă a lui Gibson?

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load