X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Actorul John Travolta mărturisește că a fost la un pas de moarte

27 noi. 2023,, 23:00   Externe
3164 0

Actorul John Travolta a povestit că era să moară în timp ce pilota un avion, în urmă cu 30 de ani.

A făcut mărturisirea în timpul premierei londoneze a viitorului său scurtmetraj „The Shepherd”, care are același subiect, relatează Business Insider, notează Noi.md cu referire la digi24.ro.

Filmul de 38 de minute – bazat pe o carte cu același nume a lui Frederick Forsyth – spune povestea unui tînăr pilot aflat în pericol, deoarece avionul său are o defecțiune electrică în timpul unui zbor, potrivit revistei Variety. La fel ca protagonistul din film, Travolta a dezvăluit că a avut probleme cu avionul în viața reală.

„Chiar am trecut printr-o o defecțiune electrică totală, nu cu un avion de tip Vampire, ci cu un avion privat, deasupra Washington DC”, a spus Travolta la premieră. „Știam cum e să crezi că o să mori. Motoarele funcționau dar nu aveam instrumente, nimic. Și am crezut că s-a terminat totul”, a povestit el.

În martie 1995, The Washington Post a relatat că Travolta zbura de la Fort Lauderdale, Florida, la Rockland, Maine, împreună cu familia sa, pentru a sărbători Ziua Recunoștinței, în 1992, cînd a avut loc incidentul. Potrivit ziarullui, avionul lui Travolta era cît pe ce să se ciocnească cu unn Boeing 727 al USAir cu destinația New York.


Travolta a reușit să aterizeze folosind o frînă de urgență și nimeni nu a fost rănit. Actorul, care joacă rolul misteriosului pilot care îl ajută pe protagonist să încheie zborul în siguranță, a adăugat că nu a avut timp să facă filmul pînă acum, deși a cumpărat drepturile de ecranizare a cărții cu mulți ani în urmă. „A durat 30 de ani, dar iată-mă aici în seara asta”, a adăugat Travolta. „The Shepherd” va fi lansat pe Disney+ pe 1 decembrie 2023.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?