Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Actorul Matthew Perry a fost înmormântat la Los Angeles

4 noi. 2023,, 20:00   Showbiz
2561 0

Actorul Matthew Perry, care a murit la vîrsta de 54 de ani, a fost înmormîntat vineri în cimitirul „Forest Lawn” din Los Angeles, cu o slujbă la care au participat rude și colegii din serialul care i-a adus celebritatea, „Friends”, transmite The Guardian.

Cei îndoliați s-au adunat la cimitirul „Forest Lawn” din cartierul Hollywood Hills din Los Angeles, aproape de studioul Warner Bros unde a fost filmat spectacolul, notează Noi.md cu referire la digi24.

Aici este, de asemenea, locul de odihnă veșnică a unor celebrități de la Hollywood, inclusiv Michael Jackson, Lucille Ball și Elizabeth Taylor. Perry, care l-a interpretat pe Chandler Bing în ”Friends” din 1994 pînă în 2004, a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles, generînd un șoc în rîndul fanilor, colegilor de platou și a altor celebrități.

Cei cinci protagonisti supraviețuitori ai serialului i-au adus un omagiu luni lui Perry într-un mesaj comun în care deplîngea moartea sa ca fiind o „pierdere insurmontabilă”.

Toate cele cinci co-staruri din Friends – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer – au fost prezente la înmormîntare, a transmis TMZ. Page Six a relatat că tatăl lui Perry, John Bennett Perry, dar și tatăl său vitreg, Keith Morrison, au fost și ei acolo.


În total, aproximativ 20 de persoane au participat la ceremonia restrînsă de adio. Familia lui Matthew i-a purtat sicriul. La înmormîntare a fost prezentă și mama actorului, Suzanne Morrison.

Co-starurile din „Friends” au emis o declarație comună marți, spunînd că sînt „complet devastați de pierdere”, adăugînd că vor avea mai multe de spus în timp, după ce se mai estompează șocul suferit de aceștia în urma pierderii lui Matthew Perry.

Cauza morții lui Perry nu a fost încă stabilită de biroul de examinare medicală din Los Angeles, aceasta urmînd să fie anunțată după finalizarea unei autopsii cu teste toxicologice. Moartea lui Perry a survenit la un an după publicarea memoriilor sale, „Prieteni, iubiți și acel lucru îngrozitor”, care a descris lupta lui de decenii cu dependența de analgezice și alcool. La acea vreme, Perry a spus că era treaz de aproximativ 18 luni.

Tot vineri, a fost lansată o fundație pe numele lui Perry pentru a sprijini persoanele care se luptă cu dependența. Fundația Matthew Perry „își va onora moștenirea și va fi ghidată de propriile cuvinte și experiențe și condusă de pasiunea sa de a face diferența în cît mai multe vieți posibil”, potrivit site-ului său.

Site-ul web este deschis cu un citat din Perry care spune: „Cînd voi muri, nu vreau ca „Prietenii” să fie primul lucru menționat – vreau să îi ajut pe alții, acesta să fie primul lucru menționat.”

0
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?