Imagini desprinse din poveste! Unde a ales un cuplu să se căsătorească (FOTO)

Imagini desprinse din poveste! Unde a ales un cuplu să se căsătorească (FOTO)

Un cuplu american au făcut nunta la 120 de metri în aer, deasupra unui canion din Utah. Ei au amplasat o plasă peste stînci și au avut parte de o ceremonie inedită, scrie The Independent.


Ryan Jenks și Kimberly Weglin, un cuplu pasionat de petrecerea timpului în aer liber, mersul pe jos sau echilibristică au decis că vor un alt tip de nuntă decît cele obișnuite. Așa că au decis să se căsătorească în aer și nu oricum ci pe o patformă formată dintr-o plasă uriașă, montată deasupra unui canion în statul Utah.


În mijlocul deșertului, unul dintre cavalerii de onoare a construit o plasă multicoloră pe care a prins-o între stînci la o înălțime de 120 de metri de sol. Acolo, fericitul cuplul și-au spus jurămintele și s-au căsătorit.


În mijlocul canionului, înconjurați de stînci, cuplul a avut și acrobați aerieni care au executat numere spectaculoase pe pînze de mătase legate sub plasa pe care stăteau mirii și 10 fete îmbrăcate în fuste de balet au aruncat flori în timp ce coborau stîncile în rapel.


Ceremonia nu a fost, însă, fără peripeții, cavalerul de onoare pierzînd verigheta pe care mirele trebuia să i-a pună pe deget soției sale. Pe imagini se poate vedea cum inelul a căzut prin plasă.


Mireasa a publicat pe contul ei de Instagram fotografii din timpul ceremoniei alături de o scrisoare emoționantă pentru proaspătul ei soț. „Una dintre părțile mele preferate legate de relația noastră este că împărtășim aceleași pasiuni și viziuni asupra vieții. Îmi place să pot împărtăși acest spațiudeasupra abisului liniștit, fără întrebări, cu calm și înțelegere”, a fost o parte a mesajului ei.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load