Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504

Un cunoscut matador din Spania și-a anulat nunta cu cîteva ore înainte de ceremonie

9 dec. 2023,, 03:00   Societate
3012 0

În Spania, celebrul matador Juan Ortega și-a anulat nunta chiar în ziua ceremoniei.

Acesta a declarat că este gata să plătească cheltuielile pentru nunta anulată.
Despre aceasta scrie El Español.


Căsătoria între bărbatul de 33 de ani și Carmen Alba, în vîrstă de 31 de ani, urma să aibă loc sîmbătă, 2 decembrie, la Jerez de la Frontera.


Vineri, cuplul a organizat o petrecere înainte de nuntă și se pregătea pentru ziua X. Cu toate acestea, cu puțin timp înainte de a se spune "Da" în fața altarului, Ortega a sunat și a anunțat că nunta nu va avea loc. Șocată a fost nu doar mireasa, ci și cei 500 de invitați, dintre care unii îi așteptau deja pe cei doi în biserică.


Carmen și-a șters contul de pe rețelele de socializare, iar locul în care se află îl știu doar familia și cei mai buni prieteni. Cu toate acestea, cei doi au discutat după acest scandal, făcînd schimb de mesaje.Și Juan Ortega a dispărut din atenția publicului, iar, potrivit managerului său de relații publice, Curro Madueno, acesta nu vaface nicio declarație.


Înainte de a lua decizia de a anula căsătoria, Juan și-ar fi sunat preotul. Se spune că toreadorul este un om foarte religios și că avea îndoieli cu privire la această uniune.

1
3
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?