Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Rihanna, Bill Gates şi Mark Zuckerberg se află în India pentru petrecerea anului

3 mar. 17:00  
10354 0

Rihanna şi Mark Zuckerberg se numără printre celebrităţile care participă la o petrecere de trei zile, înainte de nuntă, în valoare de 113 miliarde de dolari, organizată de cel mai bogat om din Asia.

Şefii globali ai tehnologiei, titanii din industrie, vedete de la Bollywood, artişti pop şi politicieni sînt prezenţi pentru festivităţile de trei zile găzduite de magnatul Mukesh Ambani, scrie news.

Petrecerea din acest weekend este o ceremonie elaborată, înainte de nuntă pentru fiul mai mic Anant şi logodnica Radhika Merchant, fiica unor moguli în industria farmaceutică.

Cîntăreaţa melodiei „Umbrella”, Rihanna, care a născut cel de-al doilea copil în august, a cîntat la evenimente, potrivit presei locale. India Today a relatat că artistei i s-a oferit pînă la 9 milioane de dolari să apară la eveniment.

Свадьба года: Рианна, Цукерберг и Билл Гейтс на роскошном празднике индийского богача


Ambani, în vîrstă de 66 de ani, este preşedintele gigantului de telecomunicaţii Reliance Industries şi a 10-a cea mai bogată persoană din lume conform listei miliardarilor Forbes, cu o avere de peste 116 miliarde de dolari.

Anant, în vîrstă de 28 de ani, care este şi director în consiliile de administraţie ale mai multor firme deţinute de Reliance, se căsătoreşte cu Merchant, în vîrstă de 29 de ani, în cursul acestui an.

De asemenea, iluzionistul american David Blaine este de aşteptat să ofere momente de divertismentul pentru oaspeţi.

Printre invitaţi se numără şi şeful Disney, Bob Iger, în urma unui acord convenit miercuri între Reliance Industries şi Walt Disney pentru a fuziona afacerile lor media din India. Fuziunea va crea un gigant al divertismentului de 8,5 miliarde de dolari în cea mai populată naţiune din lume şi a cincea economie ca mărime.

Printre invitaţi se numără şiIvanka Trump, fiica fostului preşedinte american Donald, precum şi fostul premier al Suediei Carl Bildt, fostul premier canadian Stephen Harper şi regele Bhutanului. Starurile de la Bollywood Amitabh Bachchan şi Shah Rukh Khan se află între invitaţi.

2
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?