Fiul lui Trump vinde apartamente de lux în India

Fiul lui Trump vinde apartamente de lux în India

Donald Trump Jr, fiul cel mare al preşedintelui american Donald Trump, se află într-un turneu de o săptămînă în India pentru a vinde proprietăţi de lux, relatează marţi agenţia dpa.

Trump Jr,. care conduce afacerile familiei, a luat parte marţi dimineaţa la discuţii cu dezvoltatori indieni, pentru a promova vînzarea de proiecte rezidenţiale în patru oraşe din India. Mai tîrziu în cursul săptămînii el urmează de asemenea să ţină un discurs de politică externă în capitala New Delhi.

India reprezintă cea mai mare piaţă pentru Trump Organization, în afara Statelor Unite, cinci proiecte rezidenţiale fiind în desfăşurare în oraşe ca Mumbai, Pune, Kolkata şi suburbia Gurgaon din Delhi.

În ultimele zile, partenerii indieni ai lui Trump au umplut presa cu anunţuri glossy despre vizita lui Trump Jr şi cel mai recent proiect din Gurgaon - un important centru financiar şi tehnologic din India - , sub titlul: "Trump este aici - eşti invitat?". Potenţialii investitori sînt îndemnaţi să cumpere apartamente din acest proiect pentru a avea şansa de a "purta o conversaţie şi lua cina" cu fiul preşedintelui SUA. Un apartament din viitoarele "Trump Towers" cu 47 de etaje din Gurgaon costă între 850.000 şi 1,7 milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load