X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1455

Unde e Melania? Ce a răspuns Donald Trump

31 mar. 21:00   Externe
3636 0

Unde e Melania? Întrebarea răsare tot mai des pe buzele jurnaliștilor americani care urmăresc evenimentele de campanie ale lui Donald Trump.

Fosta primă doamnă a fost alături de soțul ei în primele două curse pentru președinție. De data asta însă, e mult mai scumpă la vedere.

Potrivit unor surse apropiate familiei Trump, Melania va decide cînd și în ce măsură se va implica în campania electorală a soțului. Deocamdată, alege cu mare atenție evenimentele publice la care participă, notează Noi.md cu referire la stirileprotv.

Donald Trump și-a asigurat - deși încă neoficial - poziția de candidat al Partidului Republican la alegerile pentru Casa Albă. Iar lupta electorală e tot mai încinsă cu democraţii.

Donald Trump:„În numele Melaniei, al meu și al întregii noastre familii, vreau să vă mulțumesc că ne sînteți alături în această seară.”

Deși o pomenește în discursurile sale, Donald Trump nu se bucură de prezența soției la evenimentele de campanie. Și, conștient că absența Melaniei stîrnește priviri nedumerite, Trump a dat asigurări...


Donald Trump, candidat republican: „La momentul potrivit va participa la campanie.”

Iar decizia îi aparține exclusiv, spun surse apropiate familiei Trump. Fosta primă-doamnă a fost prezentă cînd Donald Trump a anunțat că va candida pentru un nou mandat, în noiembrie 2022. Au mai apărut împreună după un an și patru luni, la alegerile primare din Florida de luna aceasta...

Cel mai mult a atras atenția absența ei de la una din cele mai importante zile ale campaniei lui Trump: victoria decisivă în așa - numita Super Marți.

Donald Trump, candidat: „Vreau să mulțumesc familiei mele pentru că îmi e alături.”

Melania nu i-a fost alături lui Trump nici măcar o dată la tribunal, iar pe rețelele sociale aparițiile ei au devenit rarisime.

Donald Trump, candidat republican: „Misterul sporește frumusețea.”

Surse din anturajul președintelui au declarat pentru CNN că Melania alege cu mare atenție evenimentele publice la care participă. Cel mai recent a fost văzută în decembrie, la un eveniment dedicat cetățenilor americani naturalizați.

Melania Trump, fostă primă doamnă: „E onoarea mea să împart cu voi apartenența la această națiune măreață, America.”

Fosta șefă de cabinet a Melaniei Trump le-a spus jurnaliștilor că fostă primă doamnă e de părere că Donald nu are nevoie de sprijinul ei, cum e cazul lui Joe Biden, care o are mereu alături .

9
2
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав